top of page

Praktisk info

Pris: 275,- for 10 gange. 

Sted: Vester Mariendal Skole, gymnastiksalen

Tid: Tirsdag, 17:00-18:00

Opstart den 9. januar 2024

SMART træning

SMART træning er kropsbaseret mentaltræning, der gennem øvelser for krop, hjerne og sanser skaber nye forbindelser i hjernen. Øvelserne inddrager diverse redskaber, motoriske øvelser, øjenøvelser, farver og tal, så man hele tiden bliver udfordret. 

Træningen er sjov, uforudsigelig, og udfordrende, og det er helt okay at fejle, for med fejl kommer læring, og i læringssituationen, skabes der nye forbindelser i hjernen. Der ud over griner vi rigtig meget i træningen, hvilket udløser stoffer i hjernen som løfter dit humør. Mange oplever at SMART træning giver et øget overskud i hjernen, øger glæde og mindsker tristhed.

Hjernens store neurale netværk kan udvikles gennem hele livet, så det er hverken for sent eller for tidligt at komme igang med at træne hjernen. Derfor er SMART træning noget som alle kan få brug for, men det er specielt godt til folk der:

  • har problemer med at huske

  • Stresser i hverdagen

  • har problemer med samsyn

  • har svært ved at fokusere

  • har svært ved at holde overblik

  • mangler balance og koordination

 

SMART træning kan desuden være oplagt for folk med neurologiske problemer, som sklerose, begyndende demens, følger efter blodprop samt hjernerystelse og piskesmæld.

 

Alt du skal medbringe er vand, inde sko og tøj du kan lide at bevæge dig i. Det behøver ikke være træningstøj. Bruger du briller skal du også medbringe disse.

 

 

Holdet er for alle, både mænd og kvinder. Du skal kunne stå og gå uden støtte, samt bevæge begge arme og ben.

Instruktør

14987288602e2b77d84c4e848b648fbb.jpeg

Dorthe Vognsen

29 25 32 06

bottom of page